European Beatdown 9 Event Results

Afgelopen weekend hield European Beatdown hun 9de evenement in Mons, Belgie

Op Zaterdag 7 Oktober was een druk dagje met evenementen. In Mons Arena in Belgie hield European Beatdown hun 9de evenement Hieronder een kort verslag over de Nederlandse vechters die tijdens het evenement vochten. Er net als altijd vechten er bekende Belgen en ook Nederlanders. Dit keer vochten er 2 Arubaanse Nederlanders en 1 Poolse Nederlander. Hieronder een kort verslag over hun partijen.

Joziro Boye vs Gaetano Pirrello
In de main event stond de Arubaan Joziro Boye (19-8-1, 2 NC) voor de derde keer tegenover Gaetano Pirrello (16-7-1). Voordat ze weer de kooi in stapte hadden beide heren een win over elkaar. Na gecut te zijn van de UFC keerde Pirrello terug naar European Beatdown om te vechten in zijn thuisland. Boye kreeg een kans om zich te bewijzen na een streak van 2 losses en 2 no contests. De partij liep helaas niet af voor de Arubaan zoals hij dacht, maar wist het wel tot een decision te vechten die hij verloor.

Jean Marc Howell vs Donovan Desmae
Verder op de kaart vocht nog een Arubaan Jean Marc Howell (15-8-0) die het opnam tegen nog een bekende Belg in Donovan Desmae (17-8-0). Howell hield zijn afgelopen partijen bij Combate Global in Amerika. Desmea vocht zijn laatste partijen bij KSW. Het was een vlugge partij die Desmae wist af te ronden via lever trap in de eerste ronde.

Stanislav Romanov vs Damien Berteaux
De Nederlander Stanislav Romanov (4-12-0) is nog even actief als altijd en vocht zijn derde partij in 2023. Hij nam het op tegen de Belg Damien Berteaux (11-9-0) die net als Romanov opzoek was naar zijn eerste winst in 2023. Romanov wist een goeie partij te vechten en pakte een unanieme beslissing en pakt hiermee zijn 4de winst partij.

Klik hier voor meer informatie over European Beatdown 9.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY