Liam McGeary staat tegenover face Chris Fields op Bellator 173 in Belfast

Liam McGeary zal zich in Belfast willen bewijzen om weer kans te maken op de light-heavyweight titel die hij onlangs verloor aan Phil Davis. 

De voormalige kampioen zal het opnemen tegen een atleet uit The Ultimate Fighter, Chris Fields in de hoofdpartij van Bellator 173 op 24 Februari in Befast. Vertelde Bellator president Scott Coker op ESPN.

McGeary (11-1), was ongeslagen toen hij zijn titel moest verdedigen tegen Phil Davis in November, maar verloor via unanieme beslissing. Hij won 8 partijen op een rij in Bellator, inclusief de titel van Emanuel Newton in Februari 2015.

Fields (11-7-1) won zijn laatste wedstrijd met een submission in de eerste ronde tegen Dan Konecke in February bij BAMMA. De Ier, die met Conor McGregor bij SBG Ireland trainde, heeft meegedaan met The Ultimate Fighter 19.

Ook zal op Bellator 173, James Gallagher zijn terugkomst maken na zijn winst in een uitverkochte 3Arena in Dublin in December. Een tegenstander voor Gallagher is nog niet bekend, maar er zijn genoeg vechters die zich aanbieden.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY