Tatsujin Dojo alsnog goed vertegenwoordigd tijdens ONE Championship

Dit weekend 14 januari zal de ONE kooi weer neerstrijken in de Jakarta Convention Centre in Jakarta, Indonesië. Hoewel Marcin Prachnio helaas moest terug trekken door middel van een blessure, is Tastsujin Dojo alsnog goed vertegenwoordigd. 

De Poolse, Marcin Prachnio trainend bij Tatsujin onder leiding van Martijn de Jong zou eigenlijk tegenover kampioen, Vitaly Bigdash staan in een partij om de middleweight titel. Prachnio die zeven achtereenvolgende partijen op zijn naam heeft staan zal worden vervangen door de uit Myanmar komende, Aung La N Sang.  ‘The Burmese Python’ heeft zijn laatste vier partijen gewonnen waarvan twee op submission en één op KO.

Anthony Engelen zal ook de kooi betreden aankomend weekend tegenover de Maleisische A.J. ‘Pyro’ Lias Mansor (2-3). De 31-jarige Engelen heeft een sterke groundgame en zal daar ook zijn voordeel uit willen halen. ‘The Archangel’ heeft een record van 5-2 waaronder drie submission overwinningen. Binnen ONE Championship wisselt, Engelen winst en verlies af maar zal met winst aankomend weekend aan zijn eerste win-streak binnen de ONE kooi kunnen beginnen.

Nederlandse veteraan Vincent Latoel (16-18-2) die wel bekend is in Jakarta had zijn eerste partij in 2001 en zal weer terugkeren na twee achtereenvolgende verliespartijen. Hij zal tegenover de Filipijn Vaughn ‘The Spawn’ Donayre (8-6) staan in een belangrijke partij voor beide atleten. Beide mannen willen natuurlijk hun hun laatste partijen zo snel mogelijk uitwissen met een spectaculaire winst aankomend weekend dus dat beloofd vuurwerk.

 

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsOne FC

Leave a Reply

RELATED BY