UFC 208 Extended Preview: de Randamie vs. Holm

Op 8 februari zal de Nederlandse, Germaine de Randamie de kans krijgen om UFC geschiedenis te schrijven. Zij zal gaan strijden om UFC’s allereerste vrouwelijke featherweight titel tegenover voormalig bantamweight kampioene Holly Holm.

‘The Iron Lady’ staat bekend om haar kracht en uiteraard haar stand-up, en zo heeft ze in, Holly Holm een tegenstandster die ook het liefst op de voeten vecht. Een recept natuurlijk voor high-level stand up, in een explosief gevecht. Voormalig kampioen, Anderson Silva zal ook weer de octagon betreden en zal dit doen tegen, Derek Brunson in het co-main event van de avond.

De voorlopige line-up voor UFC 208 ziet er als volgt uit:

 • Holly Holm vs. Germaine de Randamie
 • Derek Brunson vs. Anderson Silva
 • Tim Boetsch vs. Ronaldo Souza
 • Jared Cannonier vs. Glover Teixeira
 • Jim Miller vs. Dustin Poirier
 • Randy Brown vs. George Sullivan
 • Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
 • Nik Lentz vs. Islam Makhachev
 • Ian McCall vs. Neil Seery
 • Luis Henrique vs. Marcin Tybura
 • Roan Carneiro vs. Ryan LaFlare
 • Rick Glenn vs. Phillipe Nover

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY