Daniel Cormier vs. Anthony Johnson 2 het main event voor UFC 210

UFC 210 zal zich gaan afspelen in het KeyBank Center in Buffalo, New York op acht april en de kaartverkoop start volgende maand. In het main event van de avond zal tussen kampioen, Daniel Cormier het gaan opnemen tegen Anthony Johnson in een re-match.

De eerste keer dat de twee elkaar ontmoette was in mei 2015 ging Daniel Cormier er vandoor met de toen verlaten belt. Anthony Johnson scoorde al vroeg een knockdown maar de druk en worsteltechnieken van Cormier waren uiteindelijk toch te sterk voor Johnson die moest aftikken door een rear naked choke in de derde ronde.

Daniel Cormier (18-1) heeft sinds het winnen van de titel in 2015, eenmaal zijn titel verdedigt tegenover Zweedse superster, Alexander ‘The Mauler’ Gustafsson. Tijdens UFC 200 zou hij eigenlijk tegenover terugkerende ster, Jon Jones staan maar die partij werd op het laatste moment gecanceld. Om de partij te redden stapte legende, Anderson Silva met twee dagen voorbereiding de octagon in om het in een gewichtsklasse hoger op te nemen tegen ‘DC’ in een reguliere light-heavyweight partij.

Anthony Johnson (22-5) daarentegen is sinds zijn verlies tegen ‘DC’ bezig met een indrukwekkende KO-win-streak tegenover top competitie. In de tussentijd heeft hij maar liefst drie KO’s weten te scoren over Jimi Manuwa, Ryan Bader en meeste recentelijk, Glover Teixeira. De man die ongelofelijke kracht heeft in zijn handen zal nogmaal de kans krijgen om voor UFC goud te vechten.

Voorlopige line-up voor UFC Bufallo ziet er als volgt uit:

  • Daniel Cormier (C) vs. Anthony Johnson
  • Gegard Mousasi vs. Chris Weidman

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY