Demetrious Johnson vs. Wilson Reis is main event van UFC on Fox 24

‘Mighty Mouse’ heeft zijn volgende titel uitdager klaar staan, de flyweight kampioen zal het gaan opnemen tegen Wilson Reis. De partij zal het main event gaan zijn van UFC on Fox 24 dat op 15 april in Kansas City zal gaan plaatsvinden.

De ‘pound for pound’ nummer één van de wereld zal met winst het record van Anderson Silva kunnen evenaren met de meeste titelverdedigingen in de geschiedenis van de UFC. De beste man heeft al negen titelverdedigingen op zijn naam staan en kan met winst dus het record van Silva met 10 verdedigingen evenaren. De laatste partij van Johnson was tegenover The Ultimate Fighter winnaar, Tim Elliott in december, een partij die hij won via unanimous decision.

Wilson Reis staat momenteel nummer vier in de UFC ranglijst en heeft al eens eerder tegenover ‘Mighty Mouse’ geboekt gestaan, helaas moest hij afzeggen door middel van een blessure. In de tussentijd heeft de Braziliaan niet stilgezeten en heeft hij twee achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam gezet over, Hector Sandoval en Ulka Sasaki.

De voorlopige line-up van UFC on Fox 24 ziet er als volgt uit:

  • Demetrious Johnson vs. Wilson Reis – for flyweight title
  • Ronaldo Souza vs. Robert Whittaker
  • Rose Namajunas vs. Michelle Waterson
  • Tim Elliott vs. Louis Smolka
  • Devin Clark vs. Jake Collier
  • Andrew Sanchez vs. Anthony Smith
  • Nathan Coy vs. Zak Cummings
  • Tom Duquesnoy vs. Patrick Williams
  • Renato Moicano vs. Jeremy Stephens

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY