UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC 213 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 213 zal zaterdag 8 juli plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas .

In de eerste aflevering van UFC 213 Embedded, scherpen de atleten hun fysieke vaardigheden als de strijdweek begint. De middleweight Robert Whittaker komt vroeg in Las Vegas en bestrijdt jetlag met spelletjes in de sportschool. In Miami richt zijn tegenstander Yoel Romero op zijn cardio en krijgt hij inspiratie van legendarische boksers. Bantamgewicht titel uitdager Valentina Shevchenko gaat ondanks de hitten buiten in Las Vegas te trainen, en vervolgens bezoekt ‘Bullet’ een schietbaan met haar zus. Bantamgewichtkampioen Amanda Nunes werkt met coach Din Thomas in het UFC Performance Institute.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY