Dutch Fight Podcast #06: Ruud Vernooij, Senol Yazici en Duane van Helvoirt

Het heeft even geduurd voor we weer een nieuwe podcast opgenomen hadden maar, we are back!

Deze episode beginnen we net wat anders, we zijn het nog steeds aan het tweaken. We hebben een intro waarin Splinta en ik (Josh) praten over Senol YaziciDuane van Helvoirt en over de knaller van een partij, Conor McGregor vs. Donald “Cowboy” Cerrone.

We spraken Ruud Vernooij in aanloop naar zijn partij tijdens WFL MMA 4. Helaas is die partij uitgevallen nadat Soufyan Aarab terug moest trekken, lees dat HIER terug. Ook spreken we met Senol Yazici die een short-notice (6 dagen) partij aanneemt in Duitsland. Hij staat tegenover een sterke Braziliaan nadat zijn eerste short-notice tegenstander terugtrok.

Daarnaast spreken we top MMA atleet Duane van Helvoirt die nogal wat nieuws voor ons heeft. Zijn laatste twee partijen waren bij de oudste MMA organisatie, Shooto in Japan. Alle twee die partijen wist van Helvoirt te winnen via beslissing en dat heeft hem geleid tot deze kans.

Zijn er nog op of aanmerkingen laat het ons weten of zeg je van deze (..) atleet moeten jullie op de podcast hebben geef ons een shout.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY