Melvin Manhoef verteld op de pre fight conference waarom hij doorvecht

Melvin Manhoef verteld op de pre fight conference waarom hij doorvecht

De Nederlandse veteraan stapt morgen weer de kooi in tegen niemand anders dan UFC veteraan Corey Anderson.
Gisteren was de pre fight persconferentie waar er in de scrum heel wat vragen werden gesteld aan “No Mercy”. Manhoef zijn laatste partij vocht hij in Oktober 2019 tegen Yannick Bahati waarvan hij won met een TKO in de eerste ronde. Sinds Manhoef op light heavyweight aan het vechten is, zit hij op een 2 fight win streak. Een winst over de UFC vet Anderson kan ervoor zorgen dat Manhoef een titel shot op light heavyweight kan krijgen. Na zijn laatste gevecht liet Manhoef doorschemeren dat het zijn laatste gevecht zou zijn. Toen hij terug keerde vroeg iedereen zich af als ze verkeerd hadden verstaan of niet. Maar tijdens de pre fight conference liet Manhoef weten dat Bellator dit jaar naar Amsterdam zou komen. En dat hij daarom daar zijn afscheidspartij wilde vechten. Nu dat uitgesteld is heeft hij deze kans aangenomen, waardoor hij met een winst hoogstwaarschijnlijk zijn titel shot en laatste MMA partij in Amsterdam kan ktijgen. Bekijk het volledige interview hieronder:

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY