Agy Sardari verdedigd zijn titel tijdens Cage Warriors 121

Agy Sardari verdedigd zijn titel tijdens Cage Warriors 121

Een zeer close partij waarbij de Nederlander de partij naar zich toe wist te trekken.

Zojuist vocht de Tilburgse Agy Sardari zijn eerste title defense tegen de Belg Donovan Desmae bij Cage Warriors 121. op short notice stapte Desmae in om te vechter tegen “The Wolverine”. De rondes gingen er zeer gelijk aan toe. Tijdens de derde ronde hoorde we coach Jochem Brandhorst roepen dat Sardari de ronde moest winnen.

De enige duidelijke ronde was de laatste ronde die Sardari wist te verzekeren door nog een takedown te krijgen. Uiteindelijk vochten de heren de championship rounds helemaal uit en pakte The Wolverine de winst via split decision. Dit is in Cage Warriors Sardari’s tweede Split Decision win.

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY