Chequina Noso Pedro zal deze zaterdag ook vechten bij NFC Series

Chequina Noso Pedro zal deze zaterdag ook vechten bij NFC Series

De Ruthless vechter keert terug de kooi in in Duitsland.

Langzaam maar zeker word het leven weer normaal en beginnen meerdere vechters terug te keren. Na de Groningse Orlando Prins en de Poolse CSA vechter Lukasz Ulinski zal ook Ruthless FC’s Chequina Noso Pedro (1-0-0) ook vechten op 22 Mei in Duitsland bij National Fighting Championship (NFC). Ruthless FC poste de announcement op hun instagram.  Noso Pedro gaat zo te zien meedoen met het Welterweight Toernooi van NFC.

Noso Pedro is 1-0-0 als een pro vechter en stond voor het laatst in de kooi bij Enfusion Cage Event 4 tegenover Nicky Ritfeld. Noso Pedro won zijn partij in de eerste ronde op submission. In de eerste ronde zal hij Bilal Benrais aantreffen. Benrais komt uit Spanje en heeft een huidige record van 1-2-0. Zijn laatste gevecht in 2020 wist hij te winnen op Submission in de eerste ronde.

Klik hier voor meer informatie over het evenement NFC en bekijk hieronder de post van Ruthless FC:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY