Afgelopen avond vocht Raymond Jarman last minute bij We Love MMA

Afgelopen avond vocht Raymond Jarman last minute bij We Love MMA

Niet alleen Jarman stapte in de kooi in Duitsland maar ook Arya Hosseini.

Op 2 uur notice nam Jarman (19-40-0) de partij aan en wist de 42 jarige een winst te pakken via submission (via manager Satisch Jhamai) op Tapology staat er een TKO. Hoe dan ook wist de Nederlander de finish te pakken via finish in de eerste ronde. Hij won van de Duitser Sebastian Baron (11-15-0). Onderaan de kaart stond Arya Hosseini (1-7-0) die uitkomt voor Mike’s Gym verloor zijn partij via unanimous decision van Fransman Nicolas Djurdjević (5-4-0).

Bekijk hieronder de post van manager Satisch Jhamai en klik hier voor meer informatie over We Love MMA 63:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY