Joey Berkenbosch vs Jason Wilnis herboekt bij Levels Fight League 8

Joey Berkenbosch vs Jason Wilnis herboekt bij Levels Fight League 8

De heren zouden het eigelijk tegen elkaar opnemen bij Levels Fight League 7.

Door nog onbekende redenen moest Joey Berkenbosch (4-2-0) zich terug trekken uit de partij. Jason Wilnis (2-2-0) was aanwezig op de persconferentie en stond op de kaart om te vechten, alleen ging deze partij helaas niet meer door onbekende redenen. De MMA goden zorgen ervoor dat deze partij hoe dan ook zal gebeuren. Dit keer op Levels Fight League 8.

Berkenbosch vocht al eerder voor LFL waar hij zijn partij verloor in de eerste ronde in de main event via rear naked choke van Robert Valentin. Wilnis begon goed bij de organisatie met 2 wins , maar in dit jaar vocht de Nederlander bij KSW 70 en LFL 6 waar hij beide partijen verloor.

Dit keer heeft hij een zware tegenstander in de trainings partner van Gegard Mousasi en sterke worstelaar in Joey Berkenbosch. Denk je dat Wilnis genoeg ground work heeft om dit gevecht staande te houden? Laat weten wat jij denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Joey Berkenbosch (50%, 5 Stemmen)
  • Jason Wilnis (50%, 5 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 10

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 12 Maart 2023, klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 8 en bekijk hieronder de aankondiging van LFL’s instagram:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY