Nills van Noord keert terug uit retirement voor gevecht bij LFL 8

Nills van Noord keert terug uit retirement voor gevecht bij LFL 8

The Caveman vocht als laatst bij Fight Club Den Haag in 2019 en kondigde daarna zijn retirement aan.

De Team Schreiber vechters zijn vaak te zien bij Levels Fight League met ook team genoot Stefan Struve als commentator. De drang om weer de kooi in te stappen is dus niet vreemd voor Nills van Noord (21-10-2). De Caveman zijn laatste partij won hij van Ashley Gibson (2-14-0) bij Fight Club Den Haag. Van Noord zijn laatste grote partij was bij World Fighting League MMA 2 waar hij in de main event stond tegen veteraan Dion Staring (18-9-2) waarvan hij won via unanimous decision.

Hij word terug de kooi in verwelkomt door Ahmed Sami (9-2-0) die al 2 keer vocht bij de organisatie. Hij verloor de title fight van Tom Breese (13-3-0) tijdens Level Fight League 5 en won een decision van Jason Wilnis (2-1-0) bij Levels Fight League 6. Hij vocht vorig jaar maar liefst 4 keer waarvan hij ook nog van Nederlander Yousri Belgaroui (4-2-0) won bij UAE Warriors 25.

Denk je dat Nills van Noord te lang van de kooi geweest is of zijn zijn skills goed genoeg om zijn carriere op te pikken tegen Ahmed Sami? Laat weten wat jij denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Nills van Noord (89%, 8 Stemmen)
  • Ahmed Sami (11%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 12 Maart 2023, klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 8 en bekijk hieronder de aankondiging van LFL’s instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY