Yousri Belgaroui keert deze vrijdag de kooi in bij UAE Warriors

Yousri Belgaroui keert deze vrijdag de kooi in bij UAE Warriors

Belgaroui vocht op 5 Februari zijn laatste partij bij Levels Fight League 8 en stapt de 24ste alweer de kooi in.

Met een snelle KO finish bij Levels Fight League 8 keerde Yousri Belgaroui (4-2-0) terug in de win column. Waarschijnlijk was de Nederlander nog niet opgewarmd voordat de partij klaar was, want Marcel Dorf van Eurosport kondigde aan dat Belgaroui deze vrijdag terug keert in de kooi bij UAE Warriors 35: Africa 4. Hij vocht tot zijn laatste partij alle MMA partijen bij UAE Warriors. In een de pre fight interview voor LFL 8 spraken wij met The Babyface Assassin die ons vertelde dat hij liever dit jaar op Nederlandse bodem zou vechten. Bekijk het interview hieronder:

Alsnog gaat de Nederlander weer naar Abu Dhabi om het op te nemen tegen Stefan Pretorius (5-6-0) die zijn debut zal maken bij UAE Warriors. De Zuid Afrikaanse middleweight vocht al zijn partijen bij Extreme Fighting Championship in Zuid Afrika. Van zijn 11 fights waren er 2 maar een decision. Dus een knaller van een partij is te verwachten. Denk je dat hij sterk genoeg is voor de former Glory kampioen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Yousri Belgaroui (100%, 1 Stemmen)
  • Stefan Pretorius (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal deze vrijdag op 24 Februari plaatsnemen tijdens UAE Warriors 35: Africa 4 in Abu Dhabi. Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY