Volgende partij voor Gokhan Saricam aangekondigd voor Bellator 297

Volgende partij voor Gokhan Saricam aangekondigd voor Bellator 297

In Februari vocht de Belg voor het laatst bij Bellator 291 waar hij zijn partij verloor.

Gokhan Saricam (8-2-0) stapte weer de kooi in in Dublin en vocht zijn 6de gevecht voor de organisatie. Hij vocht tegen Oleg Popov (15-1-0) die een beslissing uit wist te worstelen. Dit is Saricam zijn 2de loss bij de organisatie en een loss die zijn 4 fight win streak verbrak. Nu nummer 10 gerankt is hij gebrand om weer opnieuw te klimmen in de rankings richting de heavyweight title.

Dit keer komt de Belg te staan tegenover “The American Predator” Daniel James (15-6-1) die zijn 3de Bellator partij zal vechten en op een 5 fight winstreak is. Alle 5 won hij via TKO. Ongeslagen in de organisatie komt hij nu te staan tegenover Saricam wie denk je dat deze partij wint? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Gokhan Saricam (100%, 7 Stemmen)
  • Daniel James (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 7

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 16 Juni in Chicago, Amerika in Wintrust Arena. Klik hier voor meer informatie over Bellator 297 en bekijk hieronder de aankondiging van Gokhan Saricam:

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgisch NewsBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY