Marcin Prachnio verliest zijn partij tijdens UFC 290

Prachnio stapte in Februari voor het laatst de kooi in bij UFC Fight Night: Andrade vs. Blanchfield.

En gisteren stapte Marcin Prachnio (16-7-0) de UFC kooi weer in voor de 8ste keer. Hij vocht tegen de newcomer Vitor Petrino (8-0-0) die een spot in de UFC won via Dana White’s Contender Series. Helaas voor Prachnio was Petrino te sterk voor de Poolse Nederlander. Hij wist Prachnio naar de grond te brengen en voor een groot gedeelte van het gevecht daar te houden.

Prachnio lag niet stil op de grond en wist ook wel te conecten vanuit zijn rug, Maar dit was niet genoeg, Petrino grinde door en wist het gevecht definitief af te ronden via Arm Triangle Choke. Dit is Prachnio zijn 5de loss in de UFC. Aangezien hij zeer actief is in de UFC zouden we hem mogelijk dit jaar nog 1 keer kunnen zien vechten.

Klik hier voor de resultaten van UFC 290 en bekijk hieronder de uitslag van het partij:

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsPPVResultatenUFCUFC

RELATED BY