Yousri Belgaroui krijgt een nieuwe tegenstander voor LFL 10

Pas werd er aangekondigd dat de ex Glory vechter terugkeert bij LFL.

En The Baby Face Assassin Yousri Belgaroui (5-3-0) zou het op gaan nemen tegen Nathias Frederick (9-3-1), maar die heeft helaas door een blessure zijn partij moeten cancellen. De Georgiaan Giorgi Kvelidze (10-4-0) zal instappen voor de Engelsman tegen de Nederlander.

Kvelidze is op een 3 fight win streak en won alle partijen via finish. Hij vocht voor het laatste in Februari en won zijn partij via rear naked choke. Van zijn 10 wins won hij er 8 via finish. Denk je dat hij voldoende heeft voor de wel ervaren kickboxer? Laat je mening in de poll hieronder weten:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Yousri Belgaroui (0%, 0 Stemmen)
  • Giorgi Kvelidze (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zondag 29 Oktober in Transformatorhuis in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 10 en bekijk hieronder aankondiging van Levels Fight League:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY