UFC Fight Night 105 Halifax: ondergaat wat veranderingen

Aangezien de partij tussen Junior Dos Santos en Stefan Struve niet door gaat, is de partij tussen Travis Browne en Derrick Lewis verplaatst van UFC 208  naar het main event van UFC Fight Night Halifax.

UFC Fight Night Halifax zal op zaterdag 18 februari gaan plaats vinden en heeft nog een aantal partijen aangekondigd gekregen. Zo zal Liz Carmouche (11-5) het gaan opnemen tegen Sara McMann (10-3) in een bantamweight partij, Ryan Janes (9-1) vs. Gerald Meerschaert (25-8) in de middleweight divisie en in de featherweight divisie zullen Sam Sicilia (15-7) en Gavin Tucker (9-0) het gaan uitvechten. Paul Felder heeft een nieuwe tegenstander in Alessandro Ricci en Johny Hendricks zal zijn middleweight debuut gaan maken tegen Hector Lombard.

De voorlopige line-up voor UFC Fight Night 105 ziet er als volgt uit:

 • Travis Browne vs. Derrick Lewis
 • Johny Hendricks vs. Hector Lombard
 • Carla Esparza vs. Randa Markos
 • Cezar Ferreira vs. Elias Theodorou
 • Liz Carmouche vs. Sara McMann
 • Jack Marshman vs. Thiago “Marreta” Santos
 • Paul Felder vs. Alessandro Ricci
 • Santiago Ponzinibbio vs. Nordine Taleb
 • Ryan Janes vs. Gerald Meerschaert
 • Sam Sicilia vs. Gavin Tucker
 • Reginaldo Vieira vs. Aiemann Zahabi

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY