World Fighting League houdt, 28 mei een volledig MMA event in Almere

Dat World Fighting League een bekende naam is binnen de kickbokswereld weet iedereen, maar nu gaan ze hun geluk beproeven in de MMA-wereld. Op 28 mei zal de organisatie naar Almere afreizen om in het Topsportcentrum de eerste editie van WFL MMA te houden.

De organisatie van World Fighting League ziet naar eigen zeggen, dat het moeilijk is voor Nederlands MMA-talent om in eigen land op te vallen. Ook willen ze de sport stimuleren binnen Nederland en een platform bieden aan lokaal talent. De partijen op dit evenement zullen in een kooi plaatsvinden en volgens de Facebook pagina van het event (WFL MMA) zoeken ze nog zowel, amateur als professionele MMA-atleten. Er is vooralsnog niets bekend over de matchmaking. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

 

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY