UFC 101 B.J. Penn vs. Kenny Florian (Free-Fight)

B.J. Penn’s langverwachte terugkeer staat nu dan echt voor de deur, op 15 januari zal hij tegenover Yair Rodriguez staan in het main event van UFC Fight-Night Phoenix. ‘The Prodigy’ zal een zware taak krijgen en heeft een waardige prospect tegenover zich staan in Rodriguez, die momenteel een win-streak heeft van vier partijen.

Penn komt uit pensioen om terug te keren na ongeveer drie jaar afwezig geweest te zijn. Zijn laatste drie partijen gingen verloren tegen Nick Diaz, Rory McDonald en Frankie Edgar maar zal nu zijn geluk gaan beproeven in de featherweight divisie. De voormalige light en welterweight kampioen is sinds zijn aankondiging in Albuquerque gaan trainen bij Jackson Wink en is helemaal klaar voor zijn rentree.

Tijdens UFC 101 was B.J. Penn nog de lightweight kampioen en stond hij tegenover Kenny Florian bekijk hierboven het volledige gevecht.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY