UFC 208 Embedded: Vlog Series – Episode 5

De UFC keert terug naar New York deze week voor UFC 208 in de Barclays Center in Brooklyn, New York. Het main event zal gaan om de UFC’s eerste vrouwelijke featherweight titel tussen Holly Holm en Nederlands eigen Germaine de Randamie. In het co-main event zal legende Anderson Silva terugkeren tegenover Derek Brunson.

Om ons natuurlijk warm te houden totdat het evenement daadwerkelijk plaatsvindt heeft de UFC zoals gewoonlijk een reeks Embedded Vlogs klaar staan voor ons. In aflevering 5 zie je hoe Germaine de Randamie lol heeft in de sneeuw, als enige in Brooklyn. Je ziet gedeeltes van de open work-outs in een beroemde boks-gym. Het wachten is over morgennacht staat de eerste vrouwelijke UFC featherweight titel op het spel. Geschiedenis wordt geschreven maar eindigen we met de eerste Nederlandse UFC kampioene???? Laat het weten in de comments.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY