Rafael Carvalho: “Ik verwachtte de echte Manhoef”

Gisteren heeft Rafael Carvalho zijn ongenoegen uitgesproken over zijn eerste partij tegen Melvin Manhoef. In een interview met MMAMANIA.com gaf de kampioen aan dat het Melvin was die het gevecht uit de weg liep.

Het was niet het spectaculairste partij maar wel een partij waar menig mensen dacht dat Melvin alle rondes had gewonnen. De kampioen denkt daar anders over en geeft aan dat er een andere Mahoef in de kooi stond.

“I expected the real Manhoef, but only came the defective clone, he simply ran away from the fight and was throwing low kicks. I walked forward, but he did not want the strikers fray.”

Volgens Manhoef was het natuurlijk omgedraaid en was het juist de kampioen die het gevecht niet durfde aan te gaan. Het is duidelijk dat die partij hem dwars zit en blijft de schuld bij Manhoef leggen.

“Manhoef changed his style — he did not come aggressive, he was afraid that I would use wrestling to get him to the ground. He was a coward and a coward can not be a champion of anything.”

Rafael Carvalho heeft er een zure nasmaak van gekregen en komt redelijk boos over in het interview. Volgens hem is het niet zijn schuld dat Bellator hem een tegenstander geeft die niet wil vechten, ook geeft hij aan dat Melvin Manhoef helemaal geen ‘champion spirit’ heeft en nergens een kampioen is geweest.

“I am the champion and I conquered this in the cage with a clean performance. It’s not my fault if Bellator gives me an opponent who does not want a fight. Melvin has never been champion of anything in all the big events that fought. It will never be, because (he) has no heart and no champion spirit. I hope he fights forward this time — (it) is what everyone wants to see.”

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY