1 win en 1 loss bij La Sueur Fighting Championship 1
Foto: La Sueur FC

1 win en 1 loss bij La Sueur Fighting Championship 1

Dit weekend was de eerste editie van de Franse organisatie La Sueur Fighting Championship.

En op de kaart stonden maar liefst 2 Nederlanders. Als eerst op de kaart vocht Bandai Lumassa (4-3-0) die mee deed aan een amateur welterweight toernooi en tegen de Fransman Axel Alfandari (nu 7-2-0) kwam te staan. Helaas voor de Nederlander verloor hij de partij via TKO in de eerste ronde. Na een geweldige start van zijn amateur carriere met 4 wins zit Lumassa nu op een 3 fight losing streak. Zijn afgelopen 2 gevechten waren ook gevechten tegen 2 tegenstanders met aardig wat meer ervaring dan hem.

En nog een Nederlander vanuit van Buel Sport stapte de kooi in Benita van Rooij (nu 3-0-0) tegen een ook meer ervaren tegenstander in Mathilde Aschenbrenner (nu 9-2-0). Van Rooij stormde door Aschenbrenner heen en domineerde elke seconde van de 2 rondes waarin ze vocht en ronde de partij vroegtijdig af via rear naked choke. Van Rooij liet op haar instagram het volgende weten:

What a night!! We won!!

What a great event. It was an amazing venue. I want to thank the organisation @lasueurfc for giving me the opportunity to fight.

Big shout out to my corner @duanemma @nadiaakihary @richardeddycoutinho and everyone who helped me prepare for this fight. ❤️

A special thanks to my nutrion expert @fardo_paco_elitecoaching

And all the support it means a lot to me. 🙏🏼

Klik hier voor meer informatie over La Sueur Fighting Championship 1 en bekijk hieronder de posts over de gevechten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LSFC (@lasueurfc)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LSFC (@lasueurfc)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY